Huize Geers

Familiebedrijf sinds 1937

Huize Geers

vier generaties chocolatiers

Huize Geers is al decennialang een begrip in Tilburg. Onze geschiedenis gaat terug tot 1937. Tegenwoordig staat staat Hein Geers als vierde generatie aan het hoofd van dit echte Tilburgse familiebedrijf.

Al vanaf jonge leeftijd is Hein ondergedompeld in chocolade. Letterlijk zelfs, want als baby is hij ooit in een chocolademachine gevallen… Bijna als vanzelf trad hij in de voetsporen van zijn vader en grootvader, en werd in 2008 eigenaar van de zaak.

In de loop van de jaren heeft Huize Geers zich exclusief toegelegd op de chocolade. Hein is zelfs nog een stap verder gegaan, en maakt als één van de weinige chocolatiers in Nederland nog op ambachtelijke wijze producten ‘van boon tot reep’. Maar ook de andere ingrediënten worden zo veel mogelijk in eigen huis geproduceerd. Denk bijvoorbeeld aan de fruitsiroop of de advocaat die als vulling voor de bonbons worden gebruikt. Zijn passie en vakmanschap hebben Hein al diverse onderscheidingen opgeleverd.

Het is telkens weer een genot om mensen te zien genieten van onze producten. Of om een mooi verhaal te horen over hoe onze bonbons zijn bevallen.

We nodigen u dan ook van harte uit in onze mooie zaak aan de Piushaven in Tilburg!

Huize Geers

vier generaties chocolatiers

Huize Geers is al decennialang een begrip in Tilburg. Onze geschiedenis gaat terug tot 1937. Tegenwoordig staat staat Hein Geers als vierde generatie aan het hoofd van dit echte Tilburgse familiebedrijf.

Al vanaf jonge leeftijd is Hein ondergedompeld in chocolade. Letterlijk zelfs, want als baby is hij ooit in een chocolademachine gevallen… Bijna als vanzelf trad hij in de voetsporen van zijn vader en grootvader, en werd in 2008 eigenaar van de zaak.

van boon tot reep

In de loop van de jaren heeft Huize Geers zich exclusief toegelegd op de chocolade. Hein is zelfs nog een stap verder gegaan, en maakt als één van de weinige chocolatiers in Nederland nog op ambachtelijke wijze producten ‘van boon tot reep’.

Maar ook de andere ingrediënten worden zo veel mogelijk in eigen huis geproduceerd. Denk bijvoorbeeld aan aan de fruitsiroop of de advocaat die als vulling voor de bonbons worden gebruikt.

Zijn passie en vakmanschap hebben Hein al diverse onderscheidingen opgeleverd.

Het is telkens weer een genot om mensen te zien genieten van onze producten. Of om een mooi verhaal te horen over hoe onze bonbons zijn bevallen.

We nodigen u dan ook van harte uit in onze mooie zaak aan de Piushaven in Tilburg!