De komende uitzending van het programma BreinGeheim van omroep MAX zal zich richten op de emotie genot. Hierbij zullen presentator Charles Groenhuijsen en psychologe Margriet Sitskoorn cacao gaan snuiven bij Huize Geers. Het programma wordt uitgezonden op woensdag 2 mei om 20:20 uur op Nederland 2.

Huize Geers 75 jaar

Beeld van de vier generaties Geers gehouwen uit chocolade.

In 2012 vieren wij het 75 jarig bestaan van Huize Geers. Op 6 maart 1937 vestigde Willem Geers een banketbakkerij en lunchroom genaamd 'Huize Geers' op de Heuvel 53 te Tilburg. Het is uitgegroeid tot een echt familiebedrijf, waarin Hein de vierde generatie Geers is die de reputatie hoog houdt. Ook het assortiment is in de loop van de jaren geƫvolueerd van poffertjes tot luxe bonbons met exotische vullingen. Toch is de basis hetzelfde gebleven; de beste grondstoffen en uitsluitend handwerk.

Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten in onze winkel.

Vernieuwde Master Class collectie

Sommigen van u hebben ze reeds kunnen proeven op de Fine Food Fair, waar wij ook dit jaar weer acte de presence gaven. Nu ook op onze website: de nieuwe collectie Master Class.

De Master Class bestaat uit kleine bonbons van 8 tot 14 gram. Karakteristiek is hun subtiele smaak op basis van gedurfde ingrediƫnten, zoals gezouten caramel, bloedsinaasappel en dragon of bosviooltjes en frambozen mousse.

Ze zijn verpakt per 196 of 200 stuks per doos. Deze kan per post naar u verzonden worden. Wij leveren niet via een groothandel, maar uitsluitend vanuit Huize Geers. Voor meer informatie over deze nieuwe collectie kunt u telefonisch contact opnemen voor een afspraak aan huis of bij uw bedrijf.