dagelijks vers vakmanschap
We vervaardigen onze bonbons uitsluitend met hoogwaardige, verse ingrediënten.
Kom kennismaken met onze vele variëteiten. Onze bonbons en truffels zijn er in melk, puur of wit. Wat dacht u bijvoorbeeld van een truffel van pure chocolade met een luchtige vulling van pistache, de ‘Coleone’ met citroen en tijm, of de ‘Leonard’ met advocaat en nootmuskaat?
dagelijks vers vakmanschap
We vervaardigen onze bonbons uitsluitend met hoogwaardige, verse ingrediënten.
Kom kennismaken met onze vele variëteiten. Onze bonbons en truffels zijn er in melk, puur of wit. Wat dacht u bijvoorbeeld van een truffel van pure chocolade met een luchtige vulling van pistache, de ‘Coleone’ met citroen en tijm, of de ‘Leonard’ met advocaat en nootmuskaat?
met liefde gemaakt
Onze bonbons produceren we nog volledig met de hand. De werkwijze en de machines die we daarvoor gebruiken, gaan al generaties lang mee. Hieronder krijg je een kleine indruk van het productieproces.