bean-to-bar

van boon tot reep

Bean-to-bar

100% handgemaakt

Bean-to-bar, oftewel ‘van boon tot reep’, betekent dat alle stappen in het productieproces volledig in eigen huis plaatsvinden. We kopen zelf de bonen in, roosteren en vermalen die zelf tot cacao, en maken er vervolgens de mooiste producten van.

Elke cacaoboon heeft zijn eigen karakter in structuur, smaak en verfijning. Deels zijn de eigenschappen bepaald door de regio, maar deels ook door de wijze van teelt en het weer. Doordat we zelf de bonen inkopen, kennen we het gebied van herkomst en de boeren die garant staan voor de beste cacao producten.

Het aantal chocolatiers dat in Nederland nog op deze ambachtelijke wijze de bonen inkoopt en verwerkt, is op de vingers van één hand te tellen. Huize Geers behoort tot dit selecte gezelschap.

Bean-to-bar

100% handgemaakt

Bean-to-bar, oftewel ‘van boon tot reep’, betekent dat alle stappen in het productieproces volledig in eigen huis plaatsvinden. We kopen zelf de bonen in, roosteren en vermalen die zelf tot cacao, en maken er vervolgens de mooiste producten van.

Elke cacaoboon heeft zijn eigen karakter in structuur, smaak en verfijning. Deels zijn de eigenschappen bepaald door de regio, maar deels ook door de wijze van teelt en het weer. Doordat we zelf de bonen inkopen, kennen we het gebied van herkomst en de boeren die garant staan voor de beste cacao producten.

Het aantal chocolatiers dat in Nederland nog op deze ambachtelijke wijze de bonen inkoopt en verwerkt, is op de vingers van één hand te tellen. Huize Geers behoort tot dit selecte gezelschap.