100% handgemaakt
Bean-to-bar, oftewel ‘van boon tot reep’, betekent dat alle stappen in het productieproces volledig in eigen huis plaatsvinden. We kopen zelf de bonen in, roosteren en vermalen die zelf tot cacao, en maken er vervolgens de mooiste producten van. We hebben er zelfs voor gezorgd dat de verpakking ook van cacaomateriaal is.
Elke cacaoboon heeft zijn eigen karakter in structuur, smaak en verfijning. Deels zijn de eigenschappen bepaald door de regio, maar deels ook door de wijze van teelt en het weer. Doordat we zelf de bonen inkopen, kennen we het gebied van herkomst en de boeren die garant staan voor de beste cacao producten.
Het aantal chocolatiers dat in Nederland nog op deze ambachtelijke wijze de bonen inkoopt en verwerkt, is op de vingers van één hand te tellen. Huize Geers behoort tot dit selecte gezelschap.
100% handgemaakt
Bean-to-bar, oftewel ‘van boon tot reep’, betekent dat alle stappen in het productieproces volledig in eigen huis plaatsvinden. We kopen zelf de bonen in, roosteren en vermalen die zelf tot cacao, en maken er vervolgens de mooiste producten van. We hebben er zelfs voor gezorgd dat de verpakking ook van cacaomateriaal is.
Elke cacaoboon heeft zijn eigen karakter in structuur, smaak en verfijning. Deels zijn de eigenschappen bepaald door de regio, maar deels ook door de wijze van teelt en het weer. Doordat we zelf de bonen inkopen, kennen we het gebied van herkomst en de boeren die garant staan voor de beste cacao producten.
Het aantal chocolatiers dat in Nederland nog op deze ambachtelijke wijze de bonen inkoopt en verwerkt, is op de vingers van één hand te tellen. Huize Geers behoort tot dit selecte gezelschap.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken we technologieën zoals cookies om apparaatinformatie op te slaan en/of te openen. Door in te stemmen met deze technologieën kunnen we gegevens zoals browsegedrag of unieke ID's op deze site verwerken. Het niet toestemmen of intrekken van toestemming kan een negatieve invloed hebben op bepaalde kenmerken en functies.