Schrobbeler bonbons, de trots van elke Tilburger!

Tilburg heeft een rijke textiel historie. Veel streek producten zijn terug te voeren naar de textiel industrie waar Tilburg groot door is geworden. De bekende streeklikeur Schrobbeler heeft directe links naar de textiel industrie. Zo was de Schrobbelaar de persoon die wol ontwarde, voordat het gesponnen kon worden. De kruik waar de Schrobbelaar likeur in verpakt zit, is ook een verwijzing naar het textiel verleden. Het waren immers de kruiken waar textielarbeiders urine mee verzamelden voor het kleurproces van de textiel.
Schrobbeler bonbon (foto ID-Tank)
Schrobbeler is volgens elke Tilburger de lekkerste likeur uit het Zuiden van Nederland. Vandaar dat wij als Tilburgse Chocolatier met trots deze likeur verwerken in speciale Schrobbeler likeur bonbons. De door Huize Geers geselecteerde cacao bonen staan garant voor een optimale mix met de likeur in het hart van de bonbon. Sluit de ogen en geniet van deze originele Tilburgse specialiteit van twee Tilburgse familiebedrijven.

Voor iedereen die Tilburg een warm hart toedraagt heeft Huize Geers speciaal de Schrobbeler box samengesteld. Een combinatie van 8 Schrobbeler likeur bonbons, 6 Schrobbeler mouse truffels en twee flacons met de originele likeur.

De Schrobbeler box is ook online te bestellen. De dozen die wij verzenden bevatten enkel Schrobbeler mouse truffels en de flacons. De likeur bonbons lenen zich minder voor verzenden per post. Deze zijn exclusief in ons atelier te koop of op 1 van de geselecteerde lokaties.
Uniek Tilburgs geschenk: Schrobbeler bonbon