Nieuw: Aspergebonbon

Asperge en chocola, een bijzondere combinatie. Huize Geers heeft deze twee smaken gecombineerd in een nieuwe creatie: de aspergebonbon.

De bonbon bestaat uit een vulling van witte chocolade met asperge, op smaak gebracht met citroen en vanille en omhuld door 62% pure chocolade. Het aspergelogo op de bonbon is gemaakt van cacaoboter.

Huize Geers heeft de specialiteit ontwikkeld voor het Brabants Aspergegenootschap, maar iedereen kan ervan genieten. We sponsoren elk jaar het diner waarmee het Brabantse aspergeseizoen wordt geopend. Dit jaar was dat op 22 april op Kasteel Maurick in Vught. Tijdens een viergangendiner wordt gevierd dat de eerste asperges van de volle grond komen.

Huize Geers maakte de friandise, dat naast de bonbon bestond uit een vruchtenblokje van aardbei en een champagnetruffel. Voor het ontwikkelen van de aspergebonbon hebben we de nieuwste, slimme kooktechnieken gebruikt, zoals vacuümdestillatie.

Aspergeseizoen tot en met 24 juni

De aspergebonbon is verkrijgbaar tot en met het einde van het aspergeseizoen, dat dit jaar valt op 24 juni 2013.

 

Contact

Huize Geers
Pelgrimsweg 53
5018 EM Tilburg

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: 013 - 542 12 95