Voor de opening van het nieuwe technologie centrum en 130 jarig bestaan van machine fabrikant Royal Duyvis Wiener hebben we een grote sleutel met slot van chocolade gemaakt.

De openingshandeling werd verricht door astronaut André Kuijpers door middel van het omdraaien van de sleutel in het slot.

Heeft u ook iets te vieren en een chocolade showstuk nodig, wij maken ze voor u op bestelling.

De nieuwe productieruimte en winkel zijn geopend!

Na vier weken hard werken is de verhuizing een feit. Vanaf nu kunt u de productie ruimte en de winkel van Huize Geers vinden in het Falcon gebouw aan de Piushaven 20E in Tilburg.

De nieuwe productieruimte is iets groter dan de ruimte op de oude locatie en geheel nieuw ingericht, maar met de vertrouwde ambachtelijke machines, de authentieke familie recepten en de verrassende smaakcombinaties waardoor ook op de nieuwe locatie de heerlijke producten gemaakt kunnen worden die u van ons gewend bent.

Trotse Hein Geers in de nieuwe productieruimte

Een uniek kijkje in de keuken van Huize Geers

Op zondag 23 februarie om 13:30 u op RTL7 word het programma NL Horecaland uitgezonden.

U krijgt een uniek kijkje in onze keuken wij zullen u een uitleg geven hoe wij onze grondstoffen verwerk...en en hier bonbons van maken.

Huize Geers vervaardigt bonbons met chocolade van hoge kwaliteit en de bonbons worden met de hand gemaakt. Er zijn doorhaalbonbons en vormbonbons met diverse vullingen. Zo is Huize Geers de exclusieve vervaardiger van de Schrobbelèr bonbon en de bierlikeur bonbon. Ook heeft Huize Geers een lijn met kruidenbonbons waarbij kruiden als anijs, kaneel, nootmuskaat en lavendel gebruikt zijn. Nederland Horecaland nam een kijkje in Tilburg bij Hein Geers.

 

 

 

 

Nieuw: Zelfgemaakte chocolade

Vanaf nu maakt Huize Geers ook zelf chocolade: van cacaoboon tot tablet. Dit doen we als een van de weinigen in Nederland.

De eerste twee soorten zelfgemaakte chocolade zijn Peru 82% en Ecuador 78% volgens een origineel Maya recept, met achiote, chili, vanille en honing.

Bij het maken van onze eigen chocolade gaan we mee met de seizoenen en zijn we afhankelijk van wat de markt aanbiedt. Alle zelfgemaakte chocolade tabletten zijn dus limited editions.

Chocoa

U kunt Peru 82% en Ecuador 78% proeven tijdens het chocolade festival Chocoa op 7 en 8 maart in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Zolang de voorraad strekt zijn de tabletten daarna te koop in onze winkel. Wanneer ze op zijn, maken we andere limited editions van een nieuwe cacaoboon.

Het zelf maken van chocolade is een prachtig proces. Bekijk de foto’s op de Facebookpagina van Huize Geers om te zien hoe we zelf chocolade maken. We zien u graag op Chocoa. Voor meer informatie over het festival, ga naar www.chocoa.nl/nl/events/chocoa-festival/.

Nieuw: Aspergebonbon

Asperge en chocola, een bijzondere combinatie. Huize Geers heeft deze twee smaken gecombineerd in een nieuwe creatie: de aspergebonbon.

De bonbon bestaat uit een vulling van witte chocolade met asperge, op smaak gebracht met citroen en vanille en omhuld door 62% pure chocolade. Het aspergelogo op de bonbon is gemaakt van cacaoboter.

Huize Geers heeft de specialiteit ontwikkeld voor het Brabants Aspergegenootschap, maar iedereen kan ervan genieten. We sponsoren elk jaar het diner waarmee het Brabantse aspergeseizoen wordt geopend. Dit jaar was dat op 22 april op Kasteel Maurick in Vught. Tijdens een viergangendiner wordt gevierd dat de eerste asperges van de volle grond komen.

Huize Geers maakte de friandise, dat naast de bonbon bestond uit een vruchtenblokje van aardbei en een champagnetruffel. Voor het ontwikkelen van de aspergebonbon hebben we de nieuwste, slimme kooktechnieken gebruikt, zoals vacuümdestillatie.

Aspergeseizoen tot en met 24 juni

De aspergebonbon is verkrijgbaar tot en met het einde van het aspergeseizoen, dat dit jaar valt op 24 juni 2013.

 

Contact

Huize Geers
Pelgrimsweg 53
5018 EM Tilburg

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: 013 - 542 12 95