U kunt bij Huize Geers deze zomer ook een heerlijk ambachtelijk ijsje eten. U kunt kiezen uit 6 smaken lactosevrij sorbetijs en 3 smaken roomijs.

De sorbet smaken zijn: Cacao met olijf olie, Mango-passievrucht, Framboos met rozemarijn, Citroen, Bloedsinaasappel en Citroen met sereh en gember.
De roomijs smaken zijn: Guatemala koffie, Chocolade met bosvruchten en Madagaskar vanille en Yoghurt bosvruchten.

Op Koningsdag, donderdag 27 april 2017, viert Tilburg feest met de koninklijke familie en wij bij Huize Geers vieren dit graag mee.

We willen er een onvergetelijke dag van maken en daarom staan we met onze foodtruck langs de route.
Hier zullen we diverse chocolade lekkernijen aan onze koning presenteren.

Het chocolade portret van Koning Willem Alexander zal te zien zijn in onze winkel aan de Piushaven maar ook in onze foodtruck.
En natuurlijk hebben we er ook een gemaakt voor de koning (en koningin) zelf.

Lees verder:

Met trots presenteren wij ons nieuwe assortiment met mooie en spannende smaken. Aanstaande zondag 29 mei zijn we vanaf 13:00 uur open!! Dus kom aanstaande zondag ook naar Kunst & Klassiek in de Piushaven. Er is van alles te zien en te beleven zoals diverse kunstenaars, optredens en gezellige terrasjes.

Naast onze nieuwe collectie zullen we ook heerlijke verse aardbeien met chocolade serveren.

Groetjes en graag tot zondag (of een andere dag natuurlijk).

Huize Geers

Altijd al eens je eigen chocolade willen maken? Dat kan nu bij Huize Geers; we hebben nu een workshop chocolade maken zoals de Maya's het deden. De workshop duurt ongeveer 2 uur. Tijdens deze workshop leer je over de soorten cacaobonen en hoe deze groeien en natuurlijk ga je hiermee ook aan de slag. Roosteren, pellen op smaak brengen, glad wrijven en natuurlijk even proeven. Tijdens de workshop zullen wij zorgen voor koffie, thee of iets fris.


De workshop duurt circa twee uur en kost €35,-. De eerste workshop zelf chocolade maken wordt gegeven op Zaterdag 16 juli om 13:00 uur. Meld je aan via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op 013-5421295.

Cacao bessen

Met trots presenteren we onze nieuwe lactose vrije melk chocoladereep.
Natuurlijk hebben we ook aan de kinderen gedacht en kleine dieren figuurtjes van deze chocolade gemaakt.
Op dit moment zijn we nog druk bezig met de ontwikkeling van een kleine collectie lactose vrije bonbons.

De chocolade en bonbons zijn lactose, gluten en noten vrij. Maar let op: het is niet voor mensen met een koemelk eiwit allergie want dat zit er nog wel in.

Lactose vrije chocolade Lactose vrije bonbons