Huize Geers

Vier generaties

chocolatiers

Sinds 1937

Chocolade is
meer dan een reep

dat weet elke kenner

Zoals wijnen en kazen hun herkomst en specifieke eigenschappen hebben, zo zijn er ontelbare variaties van chocolade. Elke cacaoboon heeft zijn eigen karakter in structuur, smaak en verfijning.

Deels zijn de eigenschappen bepaald door de regio, maar deels ook door de wijze van teelt en het weer. Het aantal chocolatiers dat in Nederland nog ambachtelijk zelf de bonen inkoopt en verwerkt tot chocolade, is op de vingers van één hand te tellen. Huize Geers behoort tot dit selecte gezelschap. Het vakmanschap van Hein Geers heeft zich al eerder vertaald naar kampioenstitels en Michelin sterren.

Chocolade is meer dan een reep

dat weet elke kenner

Zoals wijnen en kazen hun herkomst en specifieke eigenschappen hebben, zo zijn er ontelbare variaties van chocolade. Elke cacaoboon heeft zijn eigen karakter in structuur, smaak en verfijning.

Deels zijn de eigenschappen bepaald door de regio, maar deels ook door de wijze van teelt en het weer. Het aantal chocolatiers dat in Nederland nog ambachtelijk zelf de bonen inkoopt en verwerkt tot chocolade, is op de vingers van één hand te tellen. Huize Geers behoort tot dit selecte gezelschap. Het vakmanschap van Hein Geers heeft zich al eerder vertaald naar kampioenstitels en Michelin sterren.

Van boon
tot reep

handwerk bonbons

Chocolade. Er zijn boeken over geschreven, films over gemaakt, en zelfs studies over afgerond. Het blijft een magisch product. Een product dat ons betovert met uitstraling, structuur en vooral smaak.

Als één van de weinigen in Nederland maakt Huize Geers haar producten van boon tot reep. Dat betekent zorgvuldige selectie van de cacaobonen en gebruik van traditionele en nieuwe methoden om diverse smaken en vormen te maken voor de èchte genieter.

Van boon tot reep

handwerk bonbons

Chocolade. Er zijn boeken over geschreven, films over gemaakt, en zelfs studies over afgerond. Het blijft een magisch product. Een product dat ons betovert met uitstraling, structuur en vooral smaak.

Als één van de weinigen in Nederland maakt Huize Geers haar producten van boon tot reep. Dat betekent zorgvuldige selectie van de cacaobonen en gebruik van traditionele en nieuwe methoden om diverse smaken en vormen te maken voor de èchte genieter.

Chocolade wensen

alles is mogelijk

Als chocolatier werken we met passie aan de mooiste producten.
Heb je een speciale wens of bijzondere gelegenheid? Neem vooral contact met ons op.

Chocolade wensen

alles is mogelijk

Als chocolatier werken we met passie aan de mooiste producten.
Heb je een speciale wens of bijzondere gelegenheid? Neem vooral contact met ons op.

Schrobbelèr bonbons

de trots van elke Tilburger

Tilburg heeft een rijke textielhistorie. Veel streekproducten zijn terug te voeren naar de textielindustrie waar Tilburg groot door is geworden. De bekende streeklikeur Schrobbelèr heeft directe links naar de textielindustrie. Zo was de schrobbelaar de persoon die wol ontwarde, voordat het gesponnen kon worden.

De kruik waar de Schrobbelèr likeur in verpakt zit, is ook een verwijzing naar het textielverleden. Het waren immers de kruiken waar textielarbeiders urine mee verzamelden voor het kleurproces van de textiel.

Schrobbeler bonbons

waar Tilburg trots op is

Tilburg heeft een rijke textielhistorie. Veel streekproducten zijn terug te voeren naar de textielindustrie waar Tilburg groot door is geworden. De bekende streeklikeur Schrobbelèr heeft directe links naar de textielindustrie. Zo was de schrobbelaar de persoon die wol ontwarde, voordat het gesponnen kon worden.

De kruik waar de Schrobbelèr likeur in verpakt zit, is ook een verwijzing naar het textielverleden. Het waren immers de kruiken waar textielarbeiders urine mee verzamelden voor het kleurproces van de textiel.