Voor de opening van het nieuwe technologie centrum en 130 jarig bestaan van machine fabrikant Royal Duyvis Wiener hebben we een grote sleutel met slot van chocolade gemaakt.

De openingshandeling werd verricht door astronaut André Kuijpers door middel van het omdraaien van de sleutel in het slot.

Heeft u ook iets te vieren en een chocolade showstuk nodig, wij maken ze voor u op bestelling.

Fairtrade logoBij Huize Geers maken en verkopen we al vele jaren ambachtelijke chocolade letters uit het gehele alfabet. Ook dit jaar mogen wij het Fair Trade keurmerk voeren, wat betekent dat al onze chocolade letters vervaardigd zijn van chocolade afkomstig uit eerlijke handel.

Het Fair Trade keurmerk is een onafhankelijke garantie dat wij de ingrediënten voor onze chocolade letters tegen internationaal vastgestelde handelsvoorwaarden hebben ingekocht. Deze handelsvoorwaarden zorgen ervoor dat kleine boeren en hun arbeiders een eerlijke prijs krijgen voor hun producten.

Voor kleine of grotere aantallen chocolade letters in wit, melk of puur chocolade kunt u uitstekend bij ons terecht ook kunnen wij de letters voorzien van uw bedrijfslogo. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met ons of een mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Openingstijden voor Sint Nicolaas 2015.

Op onze nieuwe locatie in het Falcon gebouw aan de Piushaven hebben wij ruimere openingstijden. Wij zijn geopend op:

Dinsdag tot en met vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur.

Zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.

Zondag van 13:00 tot 18:00 uur.

Maandag is de winkel gesloten.

Nieuw: Zelfgemaakte chocolade

Vanaf nu maakt Huize Geers ook zelf chocolade: van cacaoboon tot tablet. Dit doen we als een van de weinigen in Nederland.

De eerste twee soorten zelfgemaakte chocolade zijn Peru 82% en Ecuador 78% volgens een origineel Maya recept, met achiote, chili, vanille en honing.

Bij het maken van onze eigen chocolade gaan we mee met de seizoenen en zijn we afhankelijk van wat de markt aanbiedt. Alle zelfgemaakte chocolade tabletten zijn dus limited editions.

Chocoa

U kunt Peru 82% en Ecuador 78% proeven tijdens het chocolade festival Chocoa op 7 en 8 maart in de Beurs van Berlage in Amsterdam. Zolang de voorraad strekt zijn de tabletten daarna te koop in onze winkel. Wanneer ze op zijn, maken we andere limited editions van een nieuwe cacaoboon.

Het zelf maken van chocolade is een prachtig proces. Bekijk de foto’s op de Facebookpagina van Huize Geers om te zien hoe we zelf chocolade maken. We zien u graag op Chocoa. Voor meer informatie over het festival, ga naar www.chocoa.nl/nl/events/chocoa-festival/.

De nieuwe productieruimte en winkel zijn geopend!

Na vier weken hard werken is de verhuizing een feit. Vanaf nu kunt u de productie ruimte en de winkel van Huize Geers vinden in het Falcon gebouw aan de Piushaven 20E in Tilburg.

De nieuwe productieruimte is iets groter dan de ruimte op de oude locatie en geheel nieuw ingericht, maar met de vertrouwde ambachtelijke machines, de authentieke familie recepten en de verrassende smaakcombinaties waardoor ook op de nieuwe locatie de heerlijke producten gemaakt kunnen worden die u van ons gewend bent.

Trotse Hein Geers in de nieuwe productieruimte

 

Een uniek kijkje in de keuken van Huize Geers

Op zondag 23 februarie om 13:30 u op RTL7 word het programma NL Horecaland uitgezonden.

U krijgt een uniek kijkje in onze keuken wij zullen u een uitleg geven hoe wij onze grondstoffen verwerk...en en hier bonbons van maken.

Huize Geers vervaardigt bonbons met chocolade van hoge kwaliteit en de bonbons worden met de hand gemaakt. Er zijn doorhaalbonbons en vormbonbons met diverse vullingen. Zo is Huize Geers de exclusieve vervaardiger van de Schrobbelèr bonbon en de bierlikeur bonbon. Ook heeft Huize Geers een lijn met kruidenbonbons waarbij kruiden als anijs, kaneel, nootmuskaat en lavendel gebruikt zijn. Nederland Horecaland nam een kijkje in Tilburg bij Hein Geers.