Bonbons met een vulling op basis van kruiden en specerijen, voor de verfijnde smaak.

Azië
Azië
Melk chocolade bonbon gevuld met een ganache van gember en puur chocolade en een gelei van sinaasappel.
Ceylon
Ceylon
Melk chocolade bonbon gevuld met een ganache van kaneeltoppen en melk chocolade Costa Rica 38%.
Chili
Chili
Puur chocolade bonbon gevuld met een ganache van puur chocolade Ecuador 71% en chili marsepein.
Bitter zoet
Bitter zoet
Puur chocolade bonbon gevuld met een ganache van zuivere cacaomassa en puur chocolade Ecuador 71%.
Barista
Barista
Puur chocolade bonbon gevuld met een ganache van Arabica koffie en puur chocolade Costa Rica 64%.
Berg en Dal
Berg en Dal
Melk en wit chocolade bonbon gevuld met een gelei van Kalamansi vruchten en een ganache van melk chocolade verveine thee.
Kubus
Kubus
Puur chocolade bonbon gevuld met een ganache van extra virgin olijfolie en wit chocolade Ivoorkust 31,5%.
Kardemom-mandarijn
Kardemom-mandarijn
Melk chocolade bonbon gevuld met een gelei van mandarijn gecombineerd met een ganache van melk chocolade en kardemom.
Foelie
Foelie
Puur chocolade bonbon gevuld met een ganache van kersen, puur chocolade en foelie.
Hermitage
Hermitage
Puur chocolade bonbon gevuld met een ganache van puur chocolade en een gelei van rode hermitage wijn.
Limoen-basilicum
Limoen-basilicum
Puur chocolade bonbon gevuld met een ganache van limoen en puur chocolade geparfumeerd met basilicum.
Framboos
Framboos
Wit chocolade bonbon gevuld met een ganache van frambozen, wit chocolade en rozen blad.
Wasabi
Wasabi
Puur chocolade bonbon gevuld met een ganache van wit chocolade en Wasabi Japonica gecombineerd met gekarameliseerde sesamzaadjes.
Seizoen
Seizoen
Bonbon met een aan het seizoen gebonden vulling.
Pandan
Pandan
Puur chocolade bonbon gevuld met een ganache van Viëtnamese chocolade 73%, yuzu en Pandan palm.
Mango
Mango
Wit chocolade bonbon gevuld met een vruchten ganache van mango en Panca chili uit Peru.
Quadrupel
Quadrupel
Puur chocolade bonbon gevuld met en donkere ganache van puur chocolade en Quadrupel bier van Trappisten klooster OLV de Koningshoeven.
Kokos & Sereh
Kokos & Sereh
Melk chocolade bonbon gevuld met een marshmallow van kokos, ganache van citroengras en melk chocolade.
Isid'or
Isid'or
Melkchocolade bonbon gevuld met en karamel-ganache van melk chocolade en Isid'or bier van Trappisten klooster OLV de Koningshoeven.
Hollands glorie
Hollands glorie
Melk chocolade bonbon gevuld met een compote van gebakken appel en een ganache van heidehoning met een krokant van gepofte boekweit.
Vijgen & walnoot
Vijgen & walnoot
Melk chocolade bonbon met vulling van vijgen-marsepein en een Franse AOC walnoot uit Perigord.
Piemonte
Piemonte
Melk chocolade bonbon gevuld met fijn gewreven hazelnoten gecombineerd met melk chocolade en vanille.
Matcha
Matcha
Puur chocolade bonbon gevuld met een ganache van Japanse groene thee, Sake en wit chocolade en een vruchten vulling van abrikozen.
Valencia
Valencia
Puur chocolade met een vulling van fijngewreven amandelen uit Valencia gecombineerd met witte chocolade en rozemarijn.
Karamel
Karamel
Melk chocolade bonbon gevuld met een klassieke karamel geparfumeerd met vanille uit Madagascar.
Punt 7.5
Punt 7.5
Wit chocolade bonbon gevuld met ganache van passievrucht en La Trappe witbier van het trappistenklooster OLV de Koningshoeven.
Smeulend
Smeulend
Puur chocolade bonbon gevuld met een karamel van gezouten en licht gerookte roomboter.
Thahiti
Thahiti
Melk chocolade bonbon gevuld met een ganache van vanille uit Tahiti en romige melk chocolade van 40%.
Jij en ik
Jij en ik
Puur chocolade bonbon gevuld met een ganache van Oolong thee (Da hong pao rock tea) en bergamot.
Djinten
Djinten
Melk chocolade bonbon gevuld met een puur chocolade en citroen ganache gecombineerd met fijngewreven hazelnoot, komijn en zeezout.
 
 
Powered by Phoca Gallery